Montaner tramet a Sindicatura un informe que desaconsella la vacunació contra la Covid en menors

L'objectiu és que la documentació la puguin rebre els membres del Govern i els consellers generals

Carine Montaner al Consell General
Carine Montaner al Consell General EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

La consellera general no adscrita, Carine Montaner ha entrat a Sindicatura, una transmesa de documentació amb un informe adjunt per tal de fer còpia a tots els membres del Govern  i a tots els consellers generals. Es tracta d'un informe d'experts que calcula els beneficis i riscos de les vacunes contra la Covid a nivell dels menors d'edat en base de les dades de farmacovigilància publicades per la Unió Europea. L'informe desaconsella la vacunació a menors.

Els autors de l'informe consideren, a partir de les dades de farmacovigilàcia europees, que els vials de Moderna i Pfizer són més letals que el coronavirus, amb un factor que va de 50 per la primera vacuna i de 200 per la segona. Adverteixen que una vacunació dels menors de 18 anys tindrà riscos i conseqüències. "Tindrà afectacions sobre la seva salut, sovint benignes, però en altres ocasions dramàtiques amb seqüeles per a tota la vida i que poden causar la mort".

En les conclusions de l'informe, consideren que des de l'inici de la pandèmia, els diferents governs han fet portar el pes de la crisi especialment en els joves amb el principi que cada vida té el mateix valor. "En aquest marc, ¿perquè hauria de ser acceptat posar en perill la salut dels infants i per quin concepte s'hauria d'acceptar la mort d'infants en bona salut causada per les vacunes?", apunten els autors.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending