La mitjana de contagis diaris es manté per sota dels 50

En les darreres hores s’han detectat 48 nous pacients, mentre que es continua reduint el nombre de casos actius, que ara se situen en 863, catorze menys que dimecres

Representació de varis coronavirus.
Representació de varis coronavirus.

El ritme de nous contagis segueix moderant-se. A poc a poc, sí, però per ara sembla consolidar la mitjana per sota dels 50 contagis diaris dels darrers dies. Així, en les darreres hores Salut ha detectat 48 nous pacients. Aquesta xifra torna a evidenciar l’alentiment del ritme d’infeccions, a la vegada que segueix caient el nombre de casos actius.

L’actualització de dades sanitàries segueix donant xifres relativament esperançadores. En les darreres hores s’han detectat només 48 nous positius. Amb aquests, puja fins a 6.056 el nombre total de persones que, des del març, han patit la malaltia a Andorra. Tot i aquest increment, La dada, però, permet mantenir la mitjana dels darrers dies per sota de la cinquantena de contagis diaris. Al volant dels 48.

De passada, també continua l’evolució a la baixa dels casos actius. Hi ha 863, 14 menys que ahir gràcies a les 62 altes que s’han pogut donar des de la darrera actualització.

La pressió al sistema sanitari continua sota cert control. De fet, hi ha un pacient menys que dimecres: nou a planta i nou a la unitat de cures intensives, dels quals sis intubats.

Etiquetes

Comentaris

Trending