Mesures restrictives per la pandèmia fins al 12 de març com a mínim

Vista l’evolució de la crisi sanitària, els ministeris de Salut i Interior demanen al Consell General poder allargar dos mesos més la possibilitat d’establir limitacions per frenar la propagació de la Covid

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, i el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, són els que fan la petició.
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, i el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, són els que fan la petició. Govern d'Andorra

Vista l’evolució de la pandèmia, amb un increment exponencial de casos arran de la forta irrupció de la variant Òmicron, els ministeris de Salut i Interior han tornat a sol·licitar que es mantingui la possibilitat per part de l’executiu de dictar mesures que restringeixin el normal funcionament de la ciutadania. Aquesta petició l’ha d’avalar el Consell General i el període de limitacions aniria ara fins al 12 de març.

La demanda la va acordar el consell de ministres dimecres passat, segons que recull el decret corresponent publicat avui al BOPA i del qual no es va donar compte en la compareixença de la setmana passada. Com que el període de restriccions finalitza aquest 12 de gener, i vist que no hi ha manera que remeti la crisi sanitària, se sol·licita una nova pròrroga de dos mesos.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending