Més de dues mil persones es vacunaran avui i demà per esgotar la remesa Covax

S’ha citat gent de fins a 46 anys, persones més grans però que es van registrar més tard i treballadors i residents de centres sociosanitaris

El centre de vacunació ha recuperat aquest matí l'activitat per dos dies.
El centre de vacunació ha recuperat aquest matí l'activitat per dos dies. Toni Solanelles

El centre d’administració de vacunes ha reprès aquest matí l’activitat. Entre aquest divendres i demà, dissabte, més de dues mil persones haurien de passar per l’antiga plaça de braus. En principi, s’esgotarà la remesa de vacunes d’AstraZeneca que va enviar Covax tenint en compte que els que s’han inoculat amb aquest vaccí tenen la segona tanda reservada per al cap de dos mesos.

Avui i demà es vacunen persones de fins a 46 anys i ciutadans de més edat però que es van registrar per poder rebre el fàrmac més tard. També s’està vacunant usuaris i professionals de centre sociosanitaris que van passar la malaltia fa més de 180 dies i que ara ja es recomana que siguin vaccinats. L’activitat a l’antic magatzem del COEX està sent molt correcta i, en principi, sense cap alteració.

El ritme de vacunació s’està gestionant amb normalitat i, a diferència d’altres ocasions, sense que es produeixin cues en les immediacions de l’antiga plaça de braus.

Comentaris (7)

Trending