Mauro Vergara assumirà en funcions el lideratge del servei de Traumatologia

El SAAS assegura que ha estat David Roca qui ha renunciat voluntàriament a la plaça i no aclareix si continuarà com a especialista a l’hospital o plega del tot

Consultes de traumatologia.
Consultes de traumatologia. saas

L’actual coordinador clínic de cirurgia ortopèdica i traumatologia (COT), el doctor Mario Vergara, assumirà a partir de dilluns que ve la responsabilitat de cap de servei de l’esmentada àrea de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Ho farà en funcions i fins que finalment es cobreixi de manera definitiva aquesta plaça, que va deixat vacant David Roca.

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) haurà de convocar tan aviat com pugui un concurs per ocupar la plaça de cap de servei. Entre els professionals del centre sanitari s’especula amb la possibilitat que el traumatòleg andorrà incorporat a l’hospital fa un any procedent de Tolosa Vincent Marot assumeixi més protagonisme al departament. Cert és, però, que ja quan no es va renovar la plaça a Josep Maria Muñoz una de les alternatives que hi havia sobre la taula era la de Vergara, el fet, però, que aparegués llavors una condemna pactada arran d’una mala praxi en un pacient va frenar en aquell moment la possible designació del facultatiu que ara, almenys de manera provisional, assumeix la capçalera del servei.

EL DOCTOR DAVID ROCA VA INICIAR LA SEVA ACTIVITAT AL SAAS A PRIMERS DEL 2019.

Relacionat

Creu i ratlla al servei de traumatologia de l’hospital

Qui segur que no continuarà és David Roca, el traumatòleg procedent de la Teknon que aquest dimecres va realitzar la seva darrera jornada efectiva a l’hospital. Segons fonts oficials del SAAS, Roca ha presentat la seva renúncia voluntària a la posició de cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT), què es farà efectiva a partir de l’1 de maig de 2023. Les esmentades fonts, que han declinat fer cap més valoració, no han acabat d’aclarir si Roca seguirà en la plantilla -té plaça com a traumatòleg ras, per dir-ho així- o no ho farà.

Diverses fonts hospitalàries han assegurat que el metge d’origen gallec té la intenció d’abandonar el centre per complet. Alhora, l’ara titllada renúncia voluntària obeiria a una mena d’acord atès que arran de les múltiples crítiques, queixes i altres que hi ha hagut en el marc del servei la direcció del SAAS li hauria comunicat que no comptava amb ell per continuar liderant el projecte de COT.

Comentaris (3)

Trending