Els massatgistes augmenten la seva cartera de clients arran la crisi del coronavirus

Diversos establiments han assegurat que hi ha més ciutadans interessats a rebre els tractaments que ofereixen des que va finalitzar el confinament domiciliari

Oriol Aguiar fent un massatge
Oriol Aguiar fent un massatge Mansuri

La pandèmia ha fet valdre, més encara de l’habitual, la importància de gaudir d’una bona salut. D’això s’ha vist beneficiat directament el sector dels massatgistes, ja que, encara que econòmicament no ha estat un bon any pel confinament domiciliari de tres mesos, l’activitat laboral posterior ha estat positiva. Han tingut força clients, vaja, que buscaven -i busquen- treure’s l’estrès de sobre i relaxar la musculatura. Entre els serveis més sol·licitats pels residents del Principat, destaquen els massatges descontracturants i els relaxants.

El gerent de Mansuri, Oriol Aguiar ha declarat a l’Altaveu que, respecte a l’any passat, els ingressos de la campanya de Nadal s’han incrementat en un 25%, aproximadament. “El sedentarisme provocat per la pandèmia ha repercutit molt en la població. La gent està més contracturada i més estressada, sobretot aquells que han treballat des de casa”, ha explicat, afegint que “hem registrat una davallada forta dels clients séniors perquè tenen por a agafar el virus, però esperem poder recuperar-los aviat, ja que per ells és molt beneficiós fer-se massatges”.

Respecte a l’àmbit econòmic, tot i la bona afluència d’aquests mesos, els diferents establiments s’han vist afectats pel tancament de l’activitat econòmica al març.

Aguiar va traslladar-se amb el seu negoci a les instal·lacions del gimnàs Princiesport fa poc. Respecte a l’àmbit econòmic, tot i la bona afluència d’aquests mesos, el massatgista assegura que ha estat un any molt dolent. “No hem tingut gaires guanys. Esperem tindre més clients els propers mesos, la gent ha de tindre en compte que relaxar el cos és tan important com alimentar-se correctament o practicar esports”, ha defensat.

“La gent necessita trobar el seu moment de desconnexió, les emocions es reflecteixen a l’esquena i l’estómac”, afirma la propietària del Kirei Centre d’Estètica. En aquest negoci, la ciutadania també ha demanat més massatges que l’any passat. “Amb el confinament, la gent va fer moltes animalades a casa per practicar esport i les lesions també s’han incrementat”, ha puntualitzat.

Altres establiments, com l’spa de l’hotel Plaza, AGNI Body Center o Kaori Teràpies Naturals han concordat amb la versió dels companys de gremi. En definitiva, cada vegada hi ha més gent interessada a contractar aquest tipus de servei, sobretot amb la intenció de reduir l’estrès provocat per la pandèmia -o altres afers, és clar- i descontracturar el cos. Els ciutadans tenen ganes de consentir-se. De cuidar-se. De valorar el benestar, encara que sigui per tot el que el maleït virus ens ha tret.

Etiquetes

Comentaris

Trending