La Massana suspèn els concerts nocturns de les festes majors per la situació epidemiològica

El comú decideix “ser part de la solució i no del problema” tenint en compte l’evolució de la pandèmia i la dificultat de gestionar les afluències de públic

Un concert a la Massana l'estiu de l'any passat.
Un concert a la Massana l'estiu de l'any passat. ARXIU

El comú de la Massana ha decidit suspendre els concerts nocturns, vista la situació epidemiològica i la dificultat de gestionar la gran afluència de públic. Així doncs, el Roser de la Massana, aquest cap de setmana vinent, se celebrarà amb les activitats programades durant el dia. També la resta de festes previstes seguiran el mateix format.

El conseller de Cultura, Guillem Forné, ha afirmat que “s’ha optat per ser part de la solució i no del problema. Agraeixo la predisposició i la feina de la Comissió de Festes que ha demostrat, al llarg d’aquesta pandèmia, una responsabilitat admirable. Sé que haurien dut a terme tots els actes, ara anul·lats, amb la major serietat, respecte i compromís amb les mesures sanitàries, però hem de tenir en compte que l’afluència és molt difícil de controlar”.

Totes les activitats es portaran a terme seguint els protocols de seguretat per prevenir el contagi. El Roser de la Massana tindrà lloc del 9 a l’11 mentre que la festa major d’Anyós, que seguirà les mateixes pautes, se celebrarà el 10 de juliol, amb la tradicional benedicció dels vehicles.

Comentaris

Trending