Licitats els treballs de condicionament del CAP de Ciutat de Valls

Disposarà de dues sales de visites d'infermeria, una sala de visita del metge de capçalera, una sala assistencial polivalent, un despatx per treball o educador social, a més de l'àrea de suport i l'àrea administrativa

L'edifici on s'ubicarà el Centre d'Atenció Primària (CAP).
L'edifici on s'ubicarà el Centre d'Atenció Primària (CAP). ARXIU

El Govern ha aprovat la licitació dels treballs de condicionament d'un nou centre d'atenció primària a Andorra la Vella, per concurs nacional, amb procediment obert i contractació ordinària. Aquest nou CAP, de gairebé 200 metres quadrats, s'ubicarà en l'edifici que havia acollit l'Escola Espanyola, situat al carrer Ciutat de Valls, d'Andorra la Vella. Disposarà de dues sales de visites d'infermeria, una sala de visita del metge de capçalera, una sala assistencial polivalent, un despatx per treball o educador social, a més de l'àrea de suport i l'àrea administrativa.

El plec de bases es podrà descarregar, un cop publicat l'edicte al BOPA del pròxim dimecres, al web de la plataforma de contractació del sector públic. Les ofertes s'hauran de presentar en aquesta mateixa plataforma a través de l'enllaç que s'indica en el plec de bases, abans del 9 de juny.

El passat mes de novembre,  es va adjudicar el concurs de selecció de professionals de l’arquitectura per a la redacció del projecte i direcció de les obres de condicionament del CAP. Després d’estudiar les ofertes rebudes, l’adjudicació va recaure en Pau Iglesias i Jacint Gil. El projecte es va haver de retardar més del previst a causa de la Covid-19, però a finals del 2022 es va tornar a posar en marxa. Les obres han d'estar acabades durant aquest any i el centre ha de donar servei a una zona que ha crescut molt en número d'habitants. Les obres tindran un cost màxim de 300.000 euros.

Comentaris

Trending