El laboratori proper al Parc Central es desmarca del ‘material Covid’ aparegut a la minideixalleria

Un dels contenidors de la instal·lació comunal acollia fa pocs dies, davant la indignació veïnal, diversos i nombrosos elements procedents de tests d’antígens usats

Restes d'embolcalls dels tests d'antígens usats.
Restes d'embolcalls dels tests d'antígens usats.

El laboratori que està situat al Parc Central ha negat rotundament tenir res a veure amb el material relacionat amb la realització de tests d’antígens que ha aparegut llançat recentment a la brossa a la minideixalleria que hi ha emplaçada en aquell cèntric punt de la parròquia d’Andorra la Vella. Fonts de l’empresa han garantit que ni per protocol ni pel proveïdor del material que ha aparegut als contenidors en cap cas hi tenen cap mena de relació.

Veïns de la zona s’havien mostrat estupefactes de l’aparició, fa pocs dies, d’un notable contingent de restes de testos d’antígens usats. Davant la sensibilitat d’aquests elements, els veïns es feien creus de la situació. No només embolcalls del material. També escobillons, els petits recipients on es fa la barreja entre la mucositat i el producte químic que llavors es disposita en el reactiu.

Material procedent de tests d'antígens.

Relacionat

Estupefacció en aparèixer material de tests d’antígens usats a la minideixalleria del Parc Central

Sia com vulgui, des de la direcció del laboratori que s’escau prop de la zona on està ubicada la minideixalleria es rebutja qualsevol relació amb el fet i el material. Aquestes fonts han assegurat que l’empresa segueix escrupolosament el protocol establert per reciclar segons estableix la normativa sanitària el material en qüestió, que a més a més, hi ha una instrucció escrita que els treballadors s’obliguen a complir i compleixen.

Finalment, l’empresa assegura que no ha treballat mai com a proveïdor amb la marca del reactiu que apareix entre la brossa de la minideixalleria del Parc Central. Per tot plegat, es desmarquen completament de qualsevol vincle amb aquell material.

Comentaris (3)

Trending