Jover torna a donar positiu per coronavirus

El ministre de Finances havia estat vacunat el passat dia 7 i encara no feia tres setmanes i no estava immunitzat

Eric Jover en el moment de vacunar-se.
Eric Jover en el moment de vacunar-se. Toni Solanelles

El coronavirus torna a atacar el Govern. Si dimecres es va comunicar que el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, havia donat positiu, en el marc del seguiment que s’ha fet als seus contactes s’ha detectat que el titular de Finances, Eric Jover, també ha contret la malaltia. En el seu cas, tindria una càrrega viral baixa i es trobaria en bon estat, segons ha informat la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas. Al mateix temps, s’està fent l’anàlisi dels contactes per detectar si ha pogut contagiar algú més.

La Covid-19 ha entrat, un altre cop, a Govern. Seguint els contactes que havia tingut Gallardo, s’ha detectat que qui també ha contret la malaltia és el ministre portaveu. Jover, de fet, ja va infectar-se amb el coronavirus el passat octubre. Per tant, és el segon cop que s’infecta.

En el seu cas, a més, havia estat vacunat el passat dissabte. Va ser una de les persones a les quals es va inocular la primera dosi de Pfizer. El temps passat, però, no havia permès al cos desenvolupar la immunitat necessària i, finalment ha tornat a emmalaltir. Igual que Gallardo, ha estat aïllat al seu domicili, al mateix temps que es porta a terme un estudi de contactes per determinar si ha pogut contagiar alguna persona més.

Es dona la circumstància que, aquest dijous mateix, Jover va estar al Consell General en una maratoniana sessió del ple. Per tant, probablement el seguiment a fer afectarà molts altres membres de l’executiu.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending