L’hospital torna a permetre les visites als pacients no Covid

Cada ingressat només podrà designar una persona com a acompanyant que sempre haurà de ser la mateixa per garantir al màxim les mesures de protecció i seguretat

Comentaris

Entrada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Entrada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Altaveu

L’hospital de Meritxell torna a permetre les visites als pacients vista la millora de la situació epidemiològica. Estaven prohibides des de final de març, quan es va detectar un brot entre persones ingressades a una de les ales de medecina interna i a una altra de cirurgia. Això sí,  caldrà designar un únic acompanyant que sempre haurà de ser el mateix.

Des de finals de març, el centre sanitari havia restringit les visites com a mesura de precaució arran d’un brot Covid que va afectar diversos pacients afectats pel coronavirus. En concret, es van detectar dos positius a l’ala Andorra la de la segona planta de medecina interna i un altre a la tercera. Ara, però, s’ha revertit la mesura, vista la millora de les dades epidemiològiques.

El SASS ha informat mitjançant un comunicat de premsa que, a partir d’aquest divendres, es reobren les visites exteriors als pacients ingressats. Aquests hauran de designar una persona com a acompanyant, que sempre haurà de ser la mateixa. D’aquesta forma, es vol “garantir al màxim les mesures de protecció i seguretat”.

Pel que fa als horaris, es manté el que ja hi havia abans de la suspensió. Es podrà anar entre les dotze i les tres de la tarda i de les sis a les nou del vespre.

Etiquetes

Comentaris

Trending