L’hospital esdevé centre de vacunació ‘bis’

L’estratègia del ministeri de Salut en relació amb el vaccí per combatre la Covid varia una vegada la majoria de la població ja s’ha immunitzat

Les vacunes ja no es posaran només a l'antiga plaça de braus.
Les vacunes ja no es posaran només a l'antiga plaça de braus. Toni Solanelles

El centre de vacunació de l’antiga plaça de braus perdrà l’exclusivitat. A partir d’ara, moltes de les poques vaccinacions que encara s’han de dur a terme es faran al centre hospitalari. Cada vegada que se citi a algun ciutadà per tal que es vacuni contra la Covid-19 ja s’advertirà adequadament a quin centre de vacunació cal acudir. Però hores d’ara l’hospital cobrarà molt més protagonisme.

El fet que la majoria de la població hagi estat ja vacunada contra el coronavirus i que cada vegada hi hagi un nombre més baix, molt més baix, de cites a donar, ha fet que el ministeri de Salut hagi modificat l’estratègia de vacunació per tal, segons les fonts oficials consultades, d’optimitzar recursos i no haver de mobilitzar més personal de l’estrictament necessari o no haver de generar trasllats innecessaris entre centres.

Només quan coincideixi un elevat nombre de persones a vacunar que faci necessari o que justifiqui l’activació del centre que fins ara ha estat l’habitual per la vaccinació, aquest es tornarà a habilitar. En tot cas, el ministeri té intenció d’anunciar públicament tots els canvis durant la propera setmana.

Etiquetes

Comentaris

Trending