Un home de 86 anys, víctima 129 al Principat vinculada amb la pandèmia

Ingressat a l’hospital, va traspassar aquest diumenge al vespre, després d’una desena de dies sense defuncions lligades a la Covid

Façana de l'hospital.
Façana de l'hospital. Toni Solanelles

Un home d’edat avançada (86 anys) que romania ingressat a l’hospital s’ha convertit en la víctima 129 relacionada amb la pandèmia. L’home hauria mort aquest diumenge al vespre i serà incinerat en la més estricta intimitat aquest dimarts.

Des del darrer dia de juliol que sortosament no moria ningú en relació amb la Covid. En aquella ocasió, i després de tres mesos de treva, va perdre la vida un home de 95 anys. Fins aquest divendres, darrer dia d’actualització oficial de dades relacionades amb la pandèmia, a l’hospital hi havia cinc ingressats a planta (entre els quals l’ara difunt) i dos a l’UCI, un dels quals un turista que es va trobar malament fa unes setmanes estan a Andorra.

Els dos hospitalitzats a intensius requerien de ventilació mecànica. La cinquena onada de la pandèmia, en franc retrocés, mantenia actius més de 250 contagis. Caldrà veure l’evolució del cap de setmana -que no es farà pública fins aquest dimarts- per corroborar que el descens de la infecció es confirma.

Comentaris

Trending