Govern subvenciona amb 300.000 euros la Creu Roja per la gestió de l’‘stop lab’ de gener a maig

L’administració adquireix per la via d’urgència tests d’antígens a 3,75 euros i a 4,10 euros la unitat a dues empreses diferents

Comentaris

'Stop lab' gestionat per la Creu Roja.
'Stop lab' gestionat per la Creu Roja. creu roja

El Govern ha acordat una subvenció de 300.000 euros per a la Creu Roja com a compensació, per dir-ho d’aquesta manera, de la gestió de l’‘stop lab’ de Prat de la Creu. La subvenció correspon a les despeses derivades dels tests que es fan pel control de la pandèmia entre el mes de gener passat i el 31 de maig.

La subvenció en qüestió és renovable en funció de les necessitats -i de moment, per ara, no s’ha explicat pas que hi hagi la voluntat de suprimir el banc de proves constant per al diagnòstic del coronavirus- i l’adjudicació es fa en virtut de l’emergència que actualment encara hi ha en relació amb la crisi sanitària.

Tanmateix, el Govern també ha adjudicat la compra de tests d’antígens per la via d’urgència i la contractació directa a dues firmes diferents. En un cas, es compren tests a 3,75 euros la unitat (sense especificar el nombre de tests que s’adquireixen) a Linkcare Health Services. I en l’altre, l’empresa a la qual s’acudeix és Gessal Nutraceuticals. El preu del test és de 4,10 euros. En tots dos casos el subministrament ha de ser immediat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending