L’evolució de la pandèmia redueix l’horari d’obertura de l’StopLab

Els dies festius de Setmana Santa, el centre realitzarà les proves diagnòstiques des de les nou del matí a les dues de la tarda

Entrada al StopLab de la plaça dels Braus.
Entrada al StopLab de la plaça dels Braus.

La incidència a la baixa de la Covid-19 al Principat farà, que a partir del 15 d'abril, es reajustin els horaris d'obertura del punt de diagnòstic de la plaça dels Braus. El canvi significatiu serà el canvi de setmana on dissabte només obrirà al matí i diumenge tindrà les portes tancades.

La situació de la crisi sanitària, a falta de les dades actualitzades que ofereix el Govern cada dimecres, ha fet que l’Executiu hagi adaptat els horaris de l’StopLab. En aquest sentit, a partir del 15 d’abril, l’horari d’obertura de la plaça dels Braus serà de dilluns a divendres de 8 a 18.30 hores, mentre que dissabte només obrirà al matí, de 9 a 14 hores, i diumenge restarà tancat. De fet, la principal diferencia respecte a l’horari actual és l’obertura de migdia el dissabte i el tancament el diumenge.

En aquest sentit, des del Govern recorden que els dies festius d’aquesta setmana santa, divendres i dilluns, el centre de proves diagnòstiques de la capital estarà obert de 9 a 14 hores. A més, per dur-les a terme, com assenyalen, es pot fer amb cita prèvia o sense.

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending