L’escalada de contagis actius continua tot i l’atenuació de nous positius

Les darreres 24 hores s’han notificat ‘només’ 41 casos nous de coronavirus tot i que els caps de setmana solen reduir-se les deteccions perquè hi ha menys activitat diagnòstica

Un rètol provisional indica que hi ha l'Oficina Covid on hi havia hagut la Seu de la Justícia.
Un rètol provisional indica que hi ha l'Oficina Covid on hi havia hagut la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Malgrat que els caps de setmana hi sol haver menys activitat diagnòstica i això fa que el nombre de contagi no sigui tan aparatós com el que hi va haver, per exemple, divendres, l’escalada de la pandèmia quant als malalts actius continua, i ja es torna a situar en 531, després d’un saldo positiu de nou contagiats atesos els 41 positius detectats les 24 darreres hores per les 32 altes que s’han donat.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 11.850 persones i es registren un total de 11.204 altes. El total de defuncions fins a la data és de 115, després de la defunció que hi va haver aquest dissabte, tal i com ja es va informar. Com s’ha dit, actualment hi ha 531 casos actius i la pressió hospitalària es manté inalterable les darreres hores: catorze persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i nou a l’UCI –vuit de les quals requereixen ventilació mecànica–. A la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat.

Accés a l'hospital pel servei d'Urgències.

Relacionat

Un altre mort per coronavirus i la pandèmia desbocada

Com ja estava previst, i davant la falta de dosis de primera administració, durant la jornada d’aquest dissabte no es va inocular ni una sola vacuna. Finalment, pel que fa a la població escolar, 31 aules estan sota vigilància activa –14 en total (quatre més que ahir) i 17 en parcial (quatre menys)– i 43 en vigilància passiva (dues més que les anunciades la jornada de dissabte).

Comentaris

Trending