Es reprèn el ritme de vacunació en una jornada amb sols tres contagis

La persona que restava ingressada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha sigut donada d’alta en les últimes 24 hores

Comentaris

Un dels menors que s'ha vacunat a la plaça de Braus
Un dels menors que s'ha vacunat a la plaça de Braus SAAS

Fa uns dies que la vacunació s’havia aturat per complet, però s’ha reprès el ritme, tant de primeres dosis, que s’han administrat menys de 100, com de segones. La pandèmia sembla que s’estabilitza, amb un nombre de contagis diaris relativament baixos, tres en les últimes 24 hores, i amb l’alta de la persona que restava hospitalitzada.

La reactivació del ritme de vacunació es deu, principalment, a l’administració de la segona dosi de Moderna, que es va reprendre ahir amb els nens de 12 a 15 anys. Segons ha exposat Salut, 73 persones van rebre una primera dosi i 720 una segona. De moment, les terceres es mantenen en 278.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia és de 15.291 persones, que evidencia els tres enregistrats des d’ahir, i les altes són 15.064, també havent-hi tres en les últimes 24 hores. Amb l’alta de la persona hospitalitzada, no hi hauria cap pacient ingressat a causa de la Covid-19.

Pel que fa a la població escolar, hi ha una aula més sota vigilància activa, sumant-hi un total d’11, quatre d’elles de forma total, i set de manera parcial, amb algun dels alumnes aïllats. De forma passiva hi hauria, actualment, deu aules.

Comentaris

Trending