Es manté la davallada de nous contagis amb 67 les darreres hores

El nombre de persones amb la malaltia és de 771, que són 28 més que aquest dijous a causa de que únicament s’han enregistrat 39 altes

Comentaris

Una imatge del centre hospitalari.
Una imatge del centre hospitalari. Toni Solanelles

La situació provocada per la Covid-19 les darreres setmanes comença a estabilitzar-se, i els nous contagis detectats dia rere dia continuen baixant. Aquest divendres, el departament de Salut ha notificat únicament s’han diagnosticat 67 persones les darreres hores. Això, combinat amb les 39 altes enregistrades, situen el nombre de casos actius en 771, que són 28 més que ahir.

La davallada de l’onada continua fent-se present a les dades proporcionades pel Govern. Aquest divendres, amb únicament 67 contagis les darreres 24 hores, el total de casos des de l’inici de la pandèmia és de 37.589, i s’han enregistrat un total de 36.668 altes. El total de defuncions fins a la data és de 150.

Els casos actius s’han situat aquest divendres en 771. Malgrat ser més que ahir, el nombre de contagis ha baixat, i la xifra es justifica amb les altes enregistrades des d’aquest dijous. La pressió a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell continua estable, amb cinc persones ingressades a planta i cinc a l’UCI, totes elles amb ventilació mecànica.

Les escoles cada dia van veient com l’afectació continua baixant. Aquest dijous hi havia 13 aules sota vigilància passiva, que s’han convertit en vuit aquest divendres. Pel que fa a la vacunació, les darreres 24 hores s’han administrat 10 primeres dosis i 87 de reforç.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending