En marxa la revacunació de les persones que ja van rebre la primera dosi de Pfizer

Com en el cas de la posada en marxa de la campanya, els sanitaris del Cedre i després els seus residents són els primers en ser punxats per segon cop

Vacunació d'una de les sanitàries del Cedre.
Vacunació d'una de les sanitàries del Cedre. C. ESTEVE / SFGA

La revacunació, o el que és el mateix, l’administració de la segona dosi de la vacuna de Pfizer, s’ha iniciat aquest dimecres tal i com estava previst. Les persones que fa tres setmanes van rebre la primera dosi, han estat punxades per segon cop aquest dimecres. Com al seu dia, els professionals sanitaris del Cedre, primer, i després els seus residents, han estat aquells que han estat punxats aquest matí.

Aquesta primeríssima fase de la campanya de vacunació està funcionant tal i com estava dissenyada, amb la dificultat, això sí, que al Principat no es disposa de més vacunes i no se sap realment quan arribaran les properes dosis. Per ara, tot són generalitats i declaracions d’intencions. Però no cap concreció.

La revacunació no hauria de comportar cap problema. Les dosis es tenen reservades i la primera injecció no va comportar grans problemes ni inconvenients. Cert és, això sí, que en aquestes setmanes algunes de les persones que s’havien vacunat inicialment han acabat contagiades de coronavirus i, per tant, no podran rebre la segona dosi com estava previst.

Etiquetes

Comentaris

Trending