Dues classes més de primària confinades al Sant Ermengol

El ministeri de Salut diagnostica com a positius dos germans i els companys de les seves respectives aules hauran de quedar-se uns quants dies a casa

Un dels accessos al col·legi Sant Ermengol.
Un dels accessos al col·legi Sant Ermengol. ARXIU

El ministeri de Salut ha comunicat aquest diumenge dos nous casos positius d’alumnes del Sant Ermengol i, en conseqüència, els responsable del col·legi confessional han procedit a comunicar tant als professionals del centre com als familiars dels companys dels contagiats que es procedeixen a confinar les seves respectives aules. Es tracta de classes de segon i de cinquè de primària.

Amb aquestes ja són cinc les aules que s’han hagut de confinar al centre confessional. Entre una classe i l’altra, una cinquantena d’alumnes s’hauran de quedar a casa a partir d’aquest dilluns, alhora que s’hauran de sotmetre a les proves de detecció ràpida del virus en les properes hores, seguint els protocols establerts entre els ministeris d’Educació i de Salut.

Una imatge del Sant Ermengol.

Relacionat

Classes confinades als col·legis Janer i Sant Ermengol per escolars positius

De fet, els pares ja han estat informats que caldrà acudir aquest dilluns a la tarda als ‘stop labs’ de Prat de la Creu per tal que es facin les extraccions de mostres per analitzar-les pel sistema TMA. En el cas que les proves surtin negatives, caldrà mantenir en confinament domiciliari els menors fins al 25 de setembre, tot controlant els símptomes dels infants. El dia següent es repetirien les proves analítiques, i si els resultats tornen a ser negatius es podrien reincorporar a les classes tots aquells que resulti que no estan contagiats.

Comentaris

Trending