Dos pacients més de l’àrea de pal·liatius donen positiu arran del cribratge pel brot sanitari

Degut al contagi que afecta set professionals a l’hospital, s’han detectat com a portadors de la malaltia quatre dels setze ingressats a la unitat de Medicina Interna, que es manté aïllada

Una vista de l'hospital.
Una vista de l'hospital. ALTAVEU

Dos pacients més ingressats a l’àrea de pal·liatius de l’hospital han donat positiu de Covid i han estat traslladats a la planta corresponent. El diagnòstic d’aquests malalts ve a tomb amb el cribratge de control que s’ha fet a tots els pacients de la unitat de Medicina Interna, afectada pel brot víric que també ha comportat el contagi de set sanitaris. D’aquesta manera són quatre els hospitalitzats que han resultat infectats.

A la unitat en qüestió hi havia setze malalts hospitalitzats. La unitat es manté aïllada i tancada. Sols s’hi pot accedir per dur a terme els tractaments i les atencions que s’escaigui des del punt de vista assistencial. Però s’han hagut de suprimir les visites i restringir al màxim qualsevol altra operativa. Arran de tot plegat hi ha com a mínim sis sanitaris més confinats com a contactes.

Entrada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Relacionat

Set sanitaris de l’hospital i dos pacients ingressats a pal·liatius donen positiu

L’hospital, que ha hagut d’activar protocols Covid tant entre els professionals com entre pacients, anirà sotmeten els hospitalitzats als controls pertinents per anar aïllant a la planta de coronavirus els eventuals positius que puguin anar apareixent els propers dies. En tots els casos fins ara, tant els sanitaris com els pacients, es trobaven amb símptomes molt lleus o fins i tot asimptomàtics.

Comentaris (3)

Trending