Dos nous pacients Covid ingressen a l’hospital

Amb ells, ja són setze les persones internes amb coronavirus, la dada més alta de la segona onada, mentre que a la Seu d’Urgell s’ha hagut de lamentar la defunció d’una persona gran i amb patologies prèvies

Una imatge de l'hospital de Meritxell, a l'avinguda Fiter i Rossell.
Una imatge de l'hospital de Meritxell, a l'avinguda Fiter i Rossell. Toni Solanelles

Dues persones han hagut de ser ingressades a l’hospital de Meritxell en les darreres hores després de ser diagnosticades amb el coronavirus. En total, ja són setze els pacients Covid que es troben al centre sanitari, dels quals dos es troben a la unitat de cures intensives. Es tracta de la xifra més alta des de l’esclat de la segona onada. A banda, a la Seu d’Urgell, s’ha hagut de lamentar la defunció d’un dels malalts que estaven al Sant Hospital.

Segons l’actualització de dades feta des del Servei d’Atenció Sanitària (SAAS), ja són setze les persones amb Covid-19 ingressades a l’hospital. Per tant, dues més que el dijous. Això suposa un nou rècord des del rebrot que va començar el passat juliol.

On es manté la dada és en el nombre d’interns a l’UCI. Continuen les dues persones que ja estaven el dijous sota vigilància intensiva. Una d’elles, amb respiració mecànica.

Per altra banda, a la Seu d’Urgell s’ha hagut de lamentar la mort d’un dels pacients que estava ingressat al Sant Hospital. Es tracta d’una persona d’edat avançada i amb patologies prèvies. És la segona defunció que es registra al centre sanitari en la segona onada de la pandèmia del coronavirus.

La situació a l’Alt Urgell, de fet, és preocupant. Segons les dades oficials, la taxa de reproducció és de l’1,87, dada que encara és superior a la capital, del 2,1. L’índex de rebrot també es troba en zona vermella: 263 a la comarca i 415 a la Seu.

Comentaris

Trending