Dos hospitalitzats més pel coronavirus en una nova jornada d’estabilitat

Les darreres hores s’han notificat 27 nous casos positius de Covid, que fan incrementar en tres les persones actualment infectades pel virus al Principat

Una imatge del centre hospitalari.
Una imatge del centre hospitalari. Toni Solanelles

La incidència del coronavirus al Principat està en nivells relativament baixos i en qualsevol cas sota control i certa estabilitat per la corba no s’acaba d’aplanar, no hi ha descens. Les darreres hores el nombre de persones hospitalitzades ha crescut lleugerament: hi ha dos nous hospitalitzats. Són 20 les persones que romanen ingressades per 18 que hi havia aquest divendres. La dada positiva en aquest sentit és que hi ha un pacient menys a l’UCI.

Les darreres 24 hores s’han notificat 27 nous casos positius de Covid, que degut a les 24 altes que s’han donat, fa que incrementin en tres els contagiats actius que hi ha oficialment a Andorra. Ara mateix, de casos actius n’hi ha 395, unes xifres que no es trobaven fins al mes de setembre. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat s’han considerat positives 10.672 persones i es registren un total de 10.170 altes. El total de defuncions fins a la data és de 107. 

Dels 395 malalts oficialment actius al país, hi ha 11 persones ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i 9 a l’UCI –7 d’elles requereixen ventilació mecànica–. A la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat. Durant la jornada de divendres es van administrar 46 vacunes. Finalment, pel que fa a la població escolar, 8 aules estan sota vigilància activa –2 total i 6 parcial– i 16 en vigilància passiva.

Comentaris

Trending