Donen l’alta a dos pacients ingressats amb coronavirus a l’hospital

Al centre sanitari resten interns cinc persones, de les quals dues a cures intensives, mentre que s’han diagnosticat 9 nous positius que, però, no impedeixen una reducció dels casos actius

L'hospital de Meritxell.
L'hospital de Meritxell.

Dues de les persones que estaven ingressades a la planta Covid de l’hospital de Meritxell han pogut marxar cap al seu domicili, després de la millora experimentada en les darreres hores. Per tant, al centre sanitari només resten cinc pacients ingressats, dels quals dos a cures intensives. Pel que fa als nous positius, s’han diagnosticat nou. Tot i això, el nombre de casos actius segueix a la baixa.

La cinquena onada, provocada en gran part per la irrupció de la variant Delta, segueix en una fase clara d’estabilització o, fins i tot, de clara davallada. Això, malgrat els nous contagis detectats les darreres hores, alguns dels quals vinculats al brot sorgit a l’UE Engordany. En total, Salut ha diagnosticat nou pacients amb coronavirus, per un total ja de 15.025 des de l’esclat de la pandèmia el març del 2020.

Paral·lelament, s’han pogut concedir onze altes a pacients. Per tant, ja són 14.810 les persones que han superat la malaltia. Malauradament, 130 han perdut la vida. De retruc, això suposa un petit descens del nombre de casos actius, que ja passen de 76 a 74. Des de finals de juny no es registrava una xifra tan baixa.

També ha millorat la situació a l’hospital. En les últimes hores, dos dels set pacients que es trobaven ingressats han pogut marxar cap a casa. Per tant, ara només en queden cinc malalts. D’aquests, tres a planta i dos a cures intensives, tot i que cap d’ells connectat a un respirador mecànic.

Comentaris

Trending