Donen d’alta al darrer pacient Covid ingressat a l’hospital

Cal remuntar-se a agost de l’any passat per no trobar cap persona al centre sanitari per culpa de la pandèmia

Per primer cop en mesos, no hi ha cap pacient Covid ingressat a l'hospital.
Per primer cop en mesos, no hi ha cap pacient Covid ingressat a l'hospital.

L’hospital s’ha buidat de pacients Covid. El SAAS ha informat que al centre sanitari ja no hi queda cap persona ingressada per culpa del coronavirus. Aquest dijous s’ha pogut donar l’alta i enviar cap al seu domicili a l’últim malalt que es trobava a l’àrea especialment habilitada per la pandèmia.

En les darreres setmanes, a mesura que milloraven les dades epidemiològiques, també s’ha anat reduint la pressió que la pandèmia posava sobre el centre mèdic. A poc a poc, ha anat baixant el nombre de pacients ingressats. Ja fa dies que no n’hi havia cap a la unitat de cures intensives. Ara, el darrer que estava a la planta Covid també ha pogut marxar cap a casa.

Cal remuntar-se a molts mesos enrere per trobar un hospital sense cap malalt ingressat amb coronavirus. Des dels primers dies d’agost no es donava una situació similar a l’actual que ha estat celebrada pel SAAS amb un missatge a través de les xarxes socials.

Respecte a les dades sanitàries, Govern ha confirmat que, actualment, hi ha 100 casos actius, que sumen cinc més des d’ahir, tornant a sobrepassar el centenar, xifra que ja s’havia deixat enrere des de feia alguns dies. El total de defuncions és de 127, dada que es manté invariable des de fa cinc setmanes. En quant a la població escolar, hi ha sis aules sota vigilància activa, dues en total i quatre en parcial, i dues en vigilància passiva.

Comentaris

Trending