Detectats 35 contagis nous per la Covid-19

En les darreres 24 hores hi ha hagut 54 altes, un ingrés més a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i s'ha administrat set vacunes

Una infermera a punt per a rebre el vaccí.
Una infermera a punt per a rebre el vaccí. SFGA

El Govern ha comunicat aquest dilluns 35 contagis nous i 54 altes en les darreres 24 hores. La xifra de casos acumulat per la pandèmia de la Covid-19 al país des del seu inici és de 10.538 persones, de les quals 9.965 s'han recuperat, 466 pateixen actualment la infecció i 107 han mort pel virus.

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell compta amb 23 pacients ingressats per la Covid-19, un més respecte a diumenge, 12 dels quals es troben a plant i 11 a l'UCI, 10 d'ells sota ventilació mecànica que són els mateixos que en la darrera actualització.

La planta habilitada a El Cedre per atendre padrins amb la malaltia segueix buida i durant la jornada de diumenge el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) va administrar set vacunes. Les escoles del país tenen 16 aules sota algun tipus de confinament, quatre amb un aïllament total i 12 de manera parcial, així com 20 classes més sota vigilància passiva. Aquesta setmana són vacances escolars i els alumnes no tornaran a classe fins dilluns vinent.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending