Una defunció a l’UCI eleva a 105 les morts causades pel coronavirus

Un dels pacients que es trobava al servei de màxima vigilància no ha pogut superar la malaltia, del qual s’han detectat 34 nous casos en les darreres hores

Comentaris

Una imatge de l'hospital, amb el seu accés per Urgències.
Una imatge de l'hospital, amb el seu accés per Urgències. Toni Solanelles

Ja són 105 les víctimes mortals causades pel coronavirus a Andorra. En les darreres hores, una dona que es trobava ingressada a la unitat de cures intensives de l’hospital de Meritxell ha perdut la vida i s’ha sumat a la, malauradament, llista de defuncions provocades per la pandèmia. Entre divendres i dissabte, Salut ha diagnosticat 34 nous positius.

La Covid-19 segueix cobrant-se víctimes. Aquest dissabte, s’ha confirmat la número 105 des de l’esclat de la crisi sanitària, el passat mes de març. Es tracta d’una persona que es trobava ingressada a l’UCI i que, finalment, no ha pogut superar la malaltia.

Pel que fa als nous contagis, en les últimes hores s’han detectat 34 positius. Això eleva fins a 10.206 el nombre total d’infeccions al Principat des del març. També augmenten les altes. 48 més en les darreres hores fan incrementar fins a 9.492 les persones que, al país, han aconseguit superar la Covid-19.

En canvi, i també com a dada positiva, hi ha l’evolució a la baixa dels casos actius. A poc a poc, s’aproximen a quedar per sota dels 600. Aquest dissabte se situen en 609, quinze menys que el divendres.

D’aquests, hi ha 26 persones a l’hospital. 17 es troben a planta i nou a l’UCI. Totes elles requereixen ventilació mecànica. Al centre sanitari, al llarg de divendres, es van vacunar 21 persones més.

Pel que fa als diferents sistemes educatius, hi ha una petita millora en el nombre d’aules amb alumnes confinats. Baixen de 27 a 25. D’aquestes, hi ha vuit amb tots els estudiants aïllats al domicili i 17 amb només alguns d’ells. 35 grups més es troben sota vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending