Els crítics amb la gestió de la pandèmia descarten la concentració

Els promotors de la iniciativa asseguren que s’han sentit linxats i perseguits i que els ha vençut la pressió

Comentaris

Una imatge de la plaça del Consell General.
Una imatge de la plaça del Consell General. Toni Solanelles

El col·lectiu crític amb la gestió de la pandèmia que pretenia mostrar la seva queixa amb una concentració a la plaça del Consell General aquest diumenge, 14 de març, ha confirmat aquest dilluns que finalment no durà a terme l’acte. Atribueixen la marxa enrere a “la  pressió” i el “linxament constant” sofert.

Un dels combats del col·lectiu, que en gran mesura estava organitzat a través de canals telemàtics, on es van arribar a ‘trobar’ entre seixanta i vuitanta persones segons els moments, era que no se’ls etiquetés com a negacionistes. Dins el grup de persones que pretenien concentrar-se sota el lema “pels drets i llibertats i per la vida” hi havia tant gent que es queixa per la retallada de drets que globalment està suposant la pandèmia, que reconeixen obertament, com altres persones que sí que neguen des de l’efecte de les vacunes a altres qüestions associades a la crisi sanitària.

En qualsevol cas, i després d’agrair en un comunicat “al ministeri de Salut i al ministeri d’Interior l’atenció rebuda i la ràpida resposta a la nostra petició, essent en tot moment la nostra voluntat complir amb el protocol sanitari establert”, també donen les gràcies “a tots aquells que han donat suport” al que pretenia ser una concentració pacífica i fins i tot silenciosa i esperen que es tanqui la “persecució injustificada” que afirmen haver viscut.

Etiquetes

Comentaris

Trending