El cribratge de la tornada a l’escola deixa 50 contagis en les últimes 24 hores

El nombre d’aules sota vigilància ha augmentat fins a un total de 18 i hi ha una persona més ingressada a l’hospital a causa de la Covid-19

Una escolar amb mascareta.
Una escolar amb mascareta. ARXIU

El cribratge de tornada a les escoles ha fet que el nombre de contagis diaris s’enfili fins a 50 en les últimes 24 hores. Tot i que no s’ha detectat cap brot en concret a cap centre, el nombre d’aules sota vigilància ha augmentat de forma considerable, passant de vuit fins a 18 avui. A més, una altra persona ha hagut de ser ingressada a la planta Covid de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

La tornada de les mascaretes a les classes ha fet que les aules no es confinin de manera total, sinó que únicament s’aïlli els contagiats. Per tant, la població escolar se situa en 18 aules en vigilància activa, totes elles de manera parcial, és a dir, amb algun dels alumnes que té la malaltia. En aquells grups que estan controlats de manera passiva, però, la situació és més estable, mantenint-se en 13.  

El fort nombre de contagis, sumant fins a 50 en les darreres hores, i únicament 11 altes enregistrades pel departament de Salut deixen la xifra de casos actius en 246. L’expansió de la pandèmia continua creixent, i ho fa amb la mateixa tendència que ja es va avisar fa uns dies, entre els menors que no estan encara vacunats. La situació a l’hospital és d’un ingressat més, que suma un total de dos a planta i una a l’UCI, que requereix ventilació mecànica.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending