Continua l’escalada de la pandèmia amb 63 contagis les darreres hores

Actualment resten ingressades a l’hospital quatre persones a causa de la Covid-19, havent-se enregistrat una alta des d’ahir

Comentaris

Cartell de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Cartell de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Altaveu

L’augment dels casos de Covid-19 al Principat cada cop és més significatiu. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, alertava ahir d’un “cert descontrol” en els pròxims dies, que comença a evidenciar-se amb la detecció de 63 contagis en les darreres 24 hores. D’altra banda, però, s’ha notificat també una alta d’una de les persones que restaven ingressades a l’hospital, deixant un total de quatre pacients a causa del coronavirus.

Aquest ‘rebrot’ de contagis, que ha anat creixent de forma progressiva les darreres setmanes, deixa avui un total de 351 casos actius. D’aquesta manera, el departament de Salut ha notificat fins a 63 contagis les darreres hores, que han fet que es passi la barrera de les 16.000 persones que han patit la malaltia des de l’inici de la pandèmia, amb un total de 16.035. Les altes enregistrades han sigut 20 des d’ahir, deixant la xifra en 15.554.

Pel que fa als ingressos a l’hospital, sembla que la pressió s’ha alleugerit mínimament amb l’alta d’una de les persones que restava en planta. Actualment, únicament hi ha quatre pacients que requereixen atenció mèdica per la Covid-19, però cap d’ells resta a l’UCI.

La població escolar, d’altra banda, continua tenint una forta afectació en aquest rebrot. Són 34 les aules que continuen sota vigilància activa, una d’elles amb tots els alumnes confinats, i 33 de manera parcial. A més, el nombre de classes sota vigilància passiva també s’ha vist augmentat en les darreres hores, passant de 10 a 16.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending