Cinc nou ingressats amb coronavirus a l’hospital

En les darreres hores Salut ha diagnosticat 30 nous positius mentre que el nombre de casos actius es manté estable gràcies a 31 altes

Una imatge de l'exterior de l'hospital.
Una imatge de l'exterior de l'hospital. Toni Solanelles

La pressió que el coronavirus exerceix sobre el sistema sanitari s’ha tornat a incrementar. En les darreres hores,  cinc persones han hagut de ser ingressades a l’hospital per culpa de la Covid-19. Totes elles, a planta. A banda, s’han diagnosticat 30 nous positius i el nombre de casos actius es manté estable, en tot just un menys que dilluns.

Així es reflecteix en les dades que ha fet públiques el Govern. Així, a l’hospital s’ha tornat a incrementar el nombre de pacients atesos amb coronavirus. Dels dotze de dilluns s’ha passat a disset. Per tant, cinc més. Tots ells, afortunadament, a planta, on hi ha onze persones. A la unitat de cures intensives es mantenen sis afectats per la malaltia, dels quals quatre requereixen ventilació mecànica.

Pel que fa als nous positius, en les darreres hores Salut n’ha diagnosticat 30. Això eleva fins a 10.319 el nombre de persones que, des de l’esclat de la pandèmia ara fa un any, han patit la Covid-19 al país. D’aquests, 10.861 l’han superada. 31 han rebut l’alta les darreres hores. Per tant, el nombre de casos actius es manté estable. N’hi ha 345, tot just un menys que dilluns.

Al sistema escolar hi ha 21 aules amb algun o tots els alumnes confinats. Per tant, una més que en la darrera actualització. D’aquestes classes, nou tenen tots els estudiants aïllats al domicili. A banda, hi ha dinou grups sota vigilància passiva.

Pel que fa a la campanya de vacunació, al llarg del dilluns es van inocular 484 dosis. Cal recordar que, amb l’ajornament del subministrament de les 150 d’AstraZeneca que encara resten, tot just queden unes quantes de Pfizer per administrar.  

Etiquetes

Comentaris

Trending