Els casos de coronavirus tornen a baixar de 100

Salut ha detectat vuit nous contagis en les últimes hores, s’han donat 13 altes i es mantenen a zero els ingressats a l’hospital

Una imatge de l'hospital des de la terrassa.
Una imatge de l'hospital des de la terrassa. Toni Solanelles

El nombre de casos actius de coronavirus torna a baixar de 100, concretament se situa en 95 de nou. Salut ha detectat vuit nous contagis en les últimes hores, i s’han donat 13 altes, recuperant la tendència a la baixa de les últimes setmanes. Així mateix, es manté a zero el nombre d’ingressats a causa de la malaltia a l’hospital.

Salut ha notificat aquest divendres que la xifra de casos actius de coronavirus se situa en 95, cinc menys que les últimes dades proporcionades ahir. Aquesta nova baixada torna a mantenir el ritme de retrocés del virus que s’està vivint des de fa unes setmanes. La xifra total des de l’inici de la pandèmia és de 13.813 persones i les defuncions es mantenen en 127 des de fa pràcticament cinc setmanes.

Respecte a la població escolar, hi ha sis aules sota vigilància activa, dues en total i quatre en parcial, i tres en vigilància passiva, que suma una més des d’ahir. D’altra banda, el pla de vacunació continua endavant, i els joves d’entre 16 i 30 anys ja estan rebent les cites per a les dues dosis de Pfizer. Des de l’inici s’han administrat 48.032 dosis, concretament 34.226 primeres i 13.806 segones.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending