Els brots de Covid continuen fent la guitza a l’hospital: ara a la planta de traumatologia

El SAAS ha intensificat els controls d’accés dels visitants, els quals s’han de sotmetre a cribratges amb tests d’antígens

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

Tercera ala hospitalària impactada pel coronavirus en tres dies. En aquest darrer cas, i per ser exactes, mitja ala de traumatologia i cirurgia ortopèdica, que no es tanca però sí que se sotmet a una vigilància extrema. La Covid continua entrant a l’hospital i obligant a adoptar mesures. A clausurar espais, suspendre visites momentàniament en alguns punts i reforçar el control d’accés de visitants amb, de nou, cribratges amb tests d’antígens. 

I és que el SAAS ha procedit a activar aquest migdia els protocols de seguretat tant pels pacients com per als professionals després de detectar dos pacients positius a l’ala de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de la tercera planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Els cribratges periòdics que es realitzen han permès detectar dos pacients positius dels setze que hi ha ingressats a l’ala esmentada de la tercera planta. 

Els dos pacients s'han traslladat a la planta habilitada per a Covid-19 i la meitat de l’ala de traumatologia i cirurgia ortopèdica de la tercera planta ha quedat sota vigilància. Les famílies han estat immediatament informades. El SAAS recorda que arran dels brots produïts aquesta setmana s’han tornat a intensificar els controls amb antígens a les visites dels pacients. 

Etiquetes

Comentaris

Trending