El brot de l’escola francesa a la Massana afecta onze alumnes i quatre classes

En les darreres hores, Salut ha diagnosticat cinc nous contagis, fet que evidencia que la pandèmia segueix evolucionant de forma positiva

Comentaris

Una imatge de l'escola francesa de primària de la Massana.
Una imatge de l'escola francesa de primària de la Massana. ARXIU

El brot de coronavirus que ha afectat l’escola francesa de primera ensenyança de la Massana ja suma onze contagis en quatre classes diferents. D’aquestes, una es manté totalment confinada. La situació al centre educatiu continua sent, doncs, el principal focus de preocupació d’una evolució de la pandèmia que, en línies generals, continua sent positiva.

El virus ha entrat relativament amb força al centre educatiu massanenc. Fins ara, són onze els infants que han donat positiu a les proves realitzades, tot i que cap dels casos revesteix gravetat. Això sí, ha obligat a confinar una classe sencera. Tres aules més tenen algun alumne aïllat al seu domicili.

De fet, suposen quatre de les sis classes del sistema escolar en vigilància activa. Dues més d’altres centres també tenen algun estudiant confinat. A banda, es fa vigilància passiva sobre tres grups més.

Pel que fa als nous contagis, en les darreres hores se n’han detectat cinc, fet que situa el total d’infectats des de l’esclat de la pandèmia en 13.877. Paral·lelament, només s’han donat tres altes, fet que provoca un petit repunt dels casos actius: de 56 a 58.

A la vegada, la campanya de vacunació també avança. Ja s’han administrat 66.543 dosis (666 en els darrers dos dies). D’aquestes, 41.710 són primeres dosis i 24.833 han rebut ja la pauta completa.

Etiquetes

Comentaris

Trending