Salut considera “molt controlat” el brot Covid iniciat a l’entorn del primer equip de l’Engordany

El contagi de dos dels futbolistes, que no haurien advertit del fet, hauria generat, que s’hagi pogut establir en relació directa, dues persones més

Dos jugadors del primer equip s'haurien contagiat i tot i així van participar d'algun entrenament.
Dos jugadors del primer equip s'haurien contagiat i tot i així van participar d'algun entrenament. ARXIU

El ministeri de Salut considera “molt controlat” el brot Covid detectant a l’entorn del primer equip de la UE Engordany, de la primera divisió del futbol andorrà. El contagi de dos futbolistes, que molt probablement no haurien advertit de la seva situació, hauria generat, es considera des de l’Oficina Covid, dues infeccions entre persones del seu entorn. Sortosament, la velocitat de contagi actualment és menor que en altres ocasions i no s’han reportat tants casos com hauria pogut donar-se en altres moments de la pandèmia, molt més virulents.

Els experts de l’Oficina Covid estan fent el seguiment pertinent per esbrinar possibles vinculacions de persones que derivin d’aquells primers contagis. Però segons les fonts consultades, si una setmana després dels primers casos no han aparegut més infeccions de les quatre que es relacionen al “petit brot” és perquè aquest episodi no ha d’anar més enllà. Els dos jugadors infectats a l’origen haurien participat d’entrenaments de l’equip i aquesta circumstància hauria contribuït a estendre la malaltia en almenys una persona que no són de l’àmbit futbolístic.

Comentaris (1)

Trending