El brot de coronavirus a Clara Rabassa provoca la mort d’una padrina de 91 anys

La dona es converteix en la defunció 160 causada per la pandèmia de Covid-19 des del seu esclat, mentre que a Sant Vicenç d’Enclar encara queden 13 casos actius dels 47 que s’han detectat en un segon repunt de contagis

Entrada a l'edifici Clara Rabassa.
Entrada a l'edifici Clara Rabassa. Altaveu

Els brots de coronavirus que han tingut lloc les darreres setmanes a centres geriàtrics del país han acabat causant, malauradament, una nova defunció. Es tracta d’una padrina de 91 anys que es trobava ingressada a la residència de Clara Rabassa que va acabar perdent la vida un cop s’havia contagiat. Amb aquesta, són 160 les morts que s’ha cobrat la pandèmia de Covid-19 al Principat des del seu esclat el març del 2019.

L’òbit ha estat anunciat pel ministre portaveu, Guillem Casal, durant la roda de premsa posterior a la segona reunió del Govern d’aquesta legislatura. Així, ha volgut fer balanç dels dos brots que han afectat residències els últims dies. El de Clara Rabassa va acabar suposant el contagi de 37 padrins. Ja no en queda cap cas actiu, però, finalment, la malaltia va acabar provocant la mort d’aquesta dona, de 91 anys, que es converteix, d’aquesta forma, en la víctima número 160 del coronavirus.

Pel que fa al brot que s’ha registrat a Sant Vicenç d’Enclar, ha acabat provocant un nombre superior de casos. Fins a 47. Casal ha remarcat que “cap d’ells greu i no ha calgut fer cap hospitalització”. De moment, encara hi ha 13 residents que donen positiu. S’espera que la situació hagi quedat totalment controlada la setmana vinent.

Etiquetes

Comentaris

Trending