Benazet augura uns Carnavals “molt més normals”

S’espera que la festivitat es pugui celebrar amb mascareta i amb algunes mesures mínimes en segons quins dispositius i ambients d’interacció social

Un instant del Carnaval del 2019.
Un instant del Carnaval del 2019.

La baixada de la incidència, la relaxació de les mesures i l’obertura de l’oci nocturn arriben tot just uns dies abans de Carnaval. Enfront d’aquesta festivitat, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha augurat que seran “molt més normals” que altres que s’han viscut els darrers mesos, com Nadal o les cavalcades de Reis, per exemple. Això sí, ha apuntat que s’haurà de valorar les mascaretes i algunes mesures en segons quins dispositius i ambients d’interacció social.

“S’està observant dia a dia i esperem tenir uns Carnavals amb la màxima normalitat possible”, ha afirmat Benazet. Això sí, ha remarcat que és important no relaxar-se encara que la situació sanitària sigui millor. Per aquest motiu, les celebracions, sobretot més multitudinàries, ha alertat que s’hauran de realitzar amb mascareta i amb algunes mesures que, per molt mínimes, s’hauran de respectar en segons quins dispositius o depenent de l’ambient d’interacció social que es doni.

Malgrat tot, Benazet ha volgut ser ferm i alertar que “no seran uns Carnavals per celebrar el fi de la pandèmia, encara poden passar coses”. Ha afegit que, des del Govern, s’està força optimista amb la situació actual de la Covid-19 i que s’espera que, quan s’aproximi més la festivitat, les xifres siguin encara millors. Tot i això, “estem alerta, no és el fi de la pandèmia com han dit altres països, nosaltres som optimistes, però estem vigilants i analitzant el que està passant arreu del món”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending