Baixen els nous casos, les hospitalitzacions i l’afectació a les escoles per coronavirus

Hi ha tres pacients menys ingressats a l'hospital, setanta infeccions més, i tretze aules en vigilància passiva

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

El Govern ha informat aquest dijous que durant les darreres hores s’han registrat 70 nous casos de Covid-19, amb la qual cosa, la xifra total des de l’inici de la pandèmia és de 37.522 persones i es registren un total de 36.629 altes. Així doncs, actualment hi ha 743 casos actius. El nombre de defuncions és manté en 150.

Les xifres de la pandèmia continuen millorant en el nombre de positius que baixa a 70 i en el d'hospitalitzacions que es queden en 10, tres menys que en l'actualització de dimecres. El total de contagis augmenta fins a 37.522 amb una lleugera pujada de casos actius fins a 743. Són 16 més que dimecres però cal tenir en compte que només hi ha hagut 54 altes.

Pel que fa la pressió sobre el sistema sanitari, hi ha cinc persones ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i cinc més són a la Unitat de Cures Intensives, totes elles requerides de ventilació mecànica.

A les escoles la pressió ha disminuït molt els últims dies, i aquest dijous hi ha  només 13 aules en vigilància passiva. Finalment, des de l’inici del Pla de vacunació, ja s’han administrat 155.154 vacunes –57.923 primeres dosis, 57.193 segones i 40.038 terceres–.

Etiquetes

Comentaris

Trending