Baixen els ingressats a l’hospital però hi ha un pacient més a l’UCI

En les darreres hores s’han diagnosticat 23 nous positius mentre que s’han donat només setze altes, fet que provoca un petit increment dels casos actius

Sanitaris treballant als passadissos de l'hospital.
Sanitaris treballant als passadissos de l'hospital. SAAS

La pressió que el coronavirus exerceix sobre l’hospital segueix reduint-se a poc a poc. Ara al centre sanitari només hi ha onze pacients amb la Covid-19, dos menys que dimecres. Tot i això, sí que ha crescut l’ocupació de la unitat de cures intensives, amb un quart ingrés, també intubat. Pel que fa a l’evolució de la pandèmia, el nombre de nous positius es manté controlat, amb només 23 diagnòstics en les darreres hores.

Això eleva fins als 13.363 el nombre de persones que s’han contagiat amb la malaltia al país. D’aquestes, 12.900 l’han superat. En les darreres hores, s’han pogut donar setze noves altes. Això provoca, això sí, que es trenqui la tendència a la baixa dels casos actius. HI ha set més que dijous: 336.

D’aquests, onze es troben a l’hospital. HI ha dos pacients menys que dijous. Set es troben a planta, però hi ha un nou ingrés a l’UCI. En total, doncs, hi ha quatre persones al servei de màxima vigilància, dels quals dues connectades a un respirador mecànic.

Pel que fa als sistema escolar, hi ha 24 aules amb algun alumne confinat, una menys que fa 24 hores. D’aquestes, en nou casos són tots els estudiants qui estan aïllats mentre que en quinze la mesura només afecta alguns d’ells. A banda, es fa vigilància passiva sobre disset grups més.

Etiquetes

Comentaris

Trending