Arriben més de 8.000 dosis de Pfizer provinents d’Espanya

Els vaccins es començaran a administrar en pocs dies entre la població de 16 a 30 anys, al mateix temps que s’atén amb AstraZeneca pels de més edat

Les vacunes Pfizer arribades aquest dilluns.
Les vacunes Pfizer arribades aquest dilluns. SAAS

Queda clar que el procés de vacunació s’accelerarà de forma important al llarg d’aquest mes. Si ja els darrers dies s’avança de forma decidida amb la vaccinació dels majors de 30 anys amb AstraZeneca, aquesta mateixa setmana es podrà començar a atendre les persones d’entre 16 i 30 anys. Serà gràcies a les més de 8.000 dosis de Pfizer que han arribat al país aquest dilluns provinents d’Espanya.

Els vaccins han estat entregats aquesta tarda al servei de farmàcia de l’hospital de Meritxell. Són part de les 16.000 vacunes que havia d’enviar el govern espanyol fruit del compromís adoptat en el marc de la Unió Europea. Quedaran, doncs, unes 8.000 més.

Tal com va anunciar divendres el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, amb aquests fàrmacs es començarà a vacunar la població més jove. Els vaccins es destinaran a persones d’entre 16 i 30 anys. Paral·lalament, per a la gent més gran de 30 es continuarà amb la campanya, en aquest cas amb les dosis d’AstraZeneca enviades per França. En tot cas, queda clar que el procés d’immunització farà un salt important durant les pròximes setmanes.

E3TAQG0XIAUZFFS

Comentaris

Trending