L’andorrà Ramon Vilallonga aspira a ser vocal del Col·legi de Metges de Barcelona

El facultatiu, especialitzat en cirurgia de l’aparell digestiu, forma part de l’única candidatura presentada fins ara, la liderada per l’actual president de l’entitat, Jaume Padrós, i en la qual figuren altres doctors de prestigi com Antoni Trilla o Robert Guerri

El doctor Ramon Vilallonga.
El doctor Ramon Vilallonga. Padrós 2021

El doctor andorrà Ramon Vilallonga forma part de la candidatura que encapçala Jaume Padrós per continuar al capdavant del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. El facultatiu, que treballa a l’hospital de la Vall d’Hebron, entraria a la junta com a vocal. El termini per presentar llistes finalitza dijous i, per ara, només s’ha postulat la de l’actual dirigent.

La llista que lidera Padrós inclou alguns noms que, en els darrers mesos, han guanyat molta presència pública als mitjans per la seva lluita contra la Covid-19. És el cas de l’epidemiòleg Antoni Trilla o del cap de l’àrea de malalties infeccioses de l’hospital del Mar, Robert Guerri. I en ella també hi figura Vilallonga. Expert en cirurgia de l’aparell digestiu, com molts altres facultatius, durant els mesos posteriors a l’esclat de la pandèmia també va centrar la seva (intensa) activitat a tenir cura de pacients afectats pel coronavirus.

Vilallonga ha explicat que “m’han triat per la trajectòria i també per donar visibilitat a Vall d’Hebron”. I deixa clar que el seu sí a formar part de la llista de Padrós té un motiu fonamental: “defensarem els metges”. Especialment, considera important “lluitar en positiu contra les mútues” per poder, entre altres, millorar la remuneració que perceben els facultatius que hi treballen.

El termini per presentar candidatures roman encara obert i ho estarà fins al dijous. Per ara, però, cap altre aspirant més enllà de Padrós s’ha postulat. Per tant, si res canvia, aquesta mateixa setmana el Col·legi ja tindrà nova junta de forma automàtica. I en ella hi haurà un andorrà.

Tots els integrants de la candidatura de Padrós, inclós Vilallonga.
Tots els integrants de la candidatura de Padrós, inclós Vilallonga.

Etiquetes

Comentaris

Trending