Una ambulància privada reforçarà de nit el servei que fins ara fa els bombers

L’increment dels trasllats, molts d’ells lligats a la pandèmia, justificaria la incorporació de 8 del vespre a 8 del matí d’un vehicle d’ADP a partir del 5 de desembre

Una ambulància dels bombers.
Una ambulància dels bombers. Toni Solanelles

Una ambulància privada assumirà a partir del 5 de desembre els serveis secundaris nocturns que fins ara realitzaven els bombers. Els vehicles d’ADP ja assumien aquestes tasques de 8 del matí a 8 del vespre, però ara a més a més es faran càrrec d’aquells trasllats que s’hagin de realitzar de les 8 del vespre a les 8 del matí i, d’aquesta manera, es deslliurarà els agents del cos de salvament.

Segons fonts consultades coneixedores dels dispositius assistencials del país, els darrers temps, sobretot lligats en molts casos a la pandèmia, s’han incrementat de manera molt important els trasllats. Malalts de Covid que cal portar a l’hospital o, posteriorment, infectats que són donats d’alta hospitalària però cal que mantingui el confinament al seu domicili, per posar dos exemples.

Aquest fet, junt amb la situació de poder prescindir de recursos escassos i costosos com són els dels bombers per a determinats moments i serveis, hauria justificat, segons les fonts, la incorporació del vehicle d’Ambulàncies del Pirineu (ADP) durant les nits per tal que es facin càrrec dels serveis no urgents.

Etiquetes

Comentaris

Trending