Un professor positiu i diversos de confinats al Col·legi Espanyol María Moliner de la Margineda

Ara per ara, encara que també hi hauria algun estudiant amb coronavirus sota vigilància passiva, no s’ha confinat cap aula

L'institut espanyol María Moliner, a la Margineda.
L'institut espanyol María Moliner, a la Margineda.

Totes les alarmes s’han disparat al Col·legi Espanyol Maria Moliner de la Margineda aquest dimarts, després que es confirmés almenys un positiu entre el personal educatiu del centre. Per prevenció, els altres professors que han mantingut contacte amb la docent afectada també han estat confinats. Durant la jornada d'avui, alguns alumnes no han pogut realitzar les assignatures previstes i han hagut de distribuir-se pel pati de l'escola per manca de professorat.

Segons les fonts consultades per l’Altaveu, ara per ara, no hi ha cap classe confinada. Si hi hauria, però, alguns alumnes positius asimptomàtics, però de moment només s’està fent un seguiment passiu per si apareixen els símptomes.

D’altra banda, avui es dóna el cas que hi ha hagut el relleu en la direcció del María Moliner. L'anterior cap d’estudis, Aurelio Corral, ha passat a ocupar el càrrec que ostentava Javier Alfaya des de feina tres anys. Per la seva part, Alfaya gestionarà el Teatro de la Zarzuela.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending