S’accentuen tant la reculada dels contagis com la vacunació

En les últimes quatre jornades tan sols s’han diagnosticat tretze casos nous alhora que s’han certificat 27 recuperacions sense que hi hagi cap hospitalització

Comentaris

El centre d'administració de vacunes funciona a ple rendiment.
El centre d'administració de vacunes funciona a ple rendiment. Toni Solanelles

La reculada de contagis de Covid és cada vegada més notòria. Des de divendres i fins avui tan sols s’han notificat tretze positius nous mentre que s’ha certificat la recuperació de 27 persones. D’aquesta manera, els malalts actius de coronavirus oficialment són només de 81, sense que n’hi hagi cap d’ingressat a l’hospital.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 13.826 persones i s’han registrat un total de 13.618 altes. Sortosament, fa setmanes que no hi ha cap defunció i, per tant, la xifra de morts relacionades amb la pandèmia es manté en 127.

Si la reculada de contagis és important, també és molt notable el nombre de vacunes que es van administrant. Durant els darrers dies s’han posat més de 3.000 injeccions. Amb l’arribada de nous vials s’ha intensificat, finalment, força la vaccinació de ciutadans, tot i que queda la franja de 30 a 40 anys una mica als llimbs.

Des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat 51.107 dosis –34.646 primeres dosis i 16.461 segones–. Finalment, pel que fa a la població escolar, hi ha 4 aules sota vigilància activa –2 en total i 2 en parcial– i 6 en vigilància passiva. Quant a les classes confinades totalment o parcialment també hi ha una davallada.

Comentaris (2)

Trending