45 casos nous de coronavirus i dos pacients més ingressats a l’hospital

Salut ha confirmat fins a 67 altes, fet que permet disminuir de nou els pacients actius amb la malaltia, fins als 734

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. Altaveu

Salut ha diagnosticat en les darreres hores 45 pacients més infectats amb el coronavirus. Per tant, es manté la tendència entorn de la cinquantena de casos nous dels últims dies. Tot i a això, a l’hospital hi ha dos persones més ingressades amb Covid-19 mentre que es tornen a reduir el nombre de caso actius, fins a 734.

Així es desprèn de l’actualització sanitària facilitada des del Govern, amb un total de 7.050 contagiats des de l’esclat de la pandèmia, al març. És a dir, 45 nous diagnòstics en comparació a les dades del dissabte. D’aquesta forma, es manté una dinàmica similar a la registrada al llarg d’aquesta setmana i, en especial, des de l’ensurt que van representar els brots a un centre comercial i a dos clubs esportius. 6.192 d’aquests casos corresponen a la segona onada, encetada al juny.

Pel que fa als casos actius, la combinació entre les infeccions detectades i les 67 altes que s’han pogut donar fa que baixin. En concret, se situen en 734, 18 menys que dissabte. D’aquests, 21 es troben ingressats a l’hospital. És a dir, al centre sanitari hi ha dues persones més.

D’aquests, 18 es troben a planta. Tres més estan a la unitat de cures intensives. D’ells, dos requereixen ventilació mecànica. Pel que fa a les defuncions, no s’ha de lamentar cap més i, per tant, segueixen sent 78 les persones que, a Andorra, han perdut la vida per culpa del coronavirus.

Al sistema educatiu, hi ha 34 aules amb algun dels seus alumnes confinat en ser positiu. D’aquestes, nou tenen tots els seus integrant aïllats i 25 ho estan de forma parcial. Són cinc aules menys que en l’actualització del dissabte. A banda, sobre 42 grups més hi ha vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending