Rues per animar als infants a Escaldes i Canillo

Les caravanes han desfilat pels carrers de totes dues parròquies liderades per Mickey i Minnie, la parella de ratolins de la factoria Disney

Mickey, Minnie i Olaf han protagonitzat la rua escaldenca.
Mickey, Minnie i Olaf han protagonitzat la rua escaldenca.

La rua organitzada per la Unió Pro Turisme recorre des de les deu del matí els carrers d’Escaldes-Engordany. L’objectiu de l’activitat és animar els nens en un dia tan important per a ells com és el Dilluns de Pasqua. La caravana ha estat liderada per personatges infantils tan populars com Mickey, Minnie i Olaf. La parella de ratolins de Disney, de fet, ha repetit rua, perquè també se’ls ha pogut veure a Canillo.

La desfilada pels carrers escaldencs s’ha iniciat de bon matí i s’allargarà fins ben entrada la tarda. La idea és passar per tots els racons de la parròquia. Per ara, han estat rebuts amb aplaudiments i alegria des de les finestres i els balcons. El ratolí insígnia de Disney i la seva parella han estat acompanyats per Olaf, el popular ninot de neu de la saga ‘Frozen’.

A Canillo també hi ha hagut rua de Dilluns de Pasqua. En aquest cas, amb els dos ratolins, que també han volgut fer passar l’estona als més menuts de la parròquia, repetint la iniciativa que ja es va fer diumenge.

Comentaris (3)

Trending