Retiren del mercat dos lots del col·liri Artelac Rebalance Monodosi

El producte, que és indicat com a lubricant ocular i humectant de les lents de contacte, es retira per un problema de qualitat

-
-
El Ministre de Salut ha tingut coneixement, a través de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), de la retirada del mercat de dos lots del col·liri Artelac Rebalance Monodosi, fabricat per la farmacèutica alemanya, Dr. Gerhard Mann, a causa d'un problema de qualitat.

En concret, s'ha tret del mercat els lots 779167, amb data de caducitat del setembre del 2019, i el 779146 que caduca aquest mes de desembre. Segons indica el ministeri, el seu ús pot produir una irritació als ulls transitòria i reaccions locals d'intolerància. El producte s'utilitza per a lubricar els ulls i poder fer d'humectant de les lents de contacte.

Salut recomana que els pacients usuaris d'aquests lots els deixin d'utilitzar i que si presenten algun problema contactin amb el seu metge. I afegeix que els centres i establiments sanitaris que disposin d'aquests lots de la solució retirin els productes de la venda i contactin amb l'empresa Bausch&Lombs S.A.

Etiquetes

Comentaris

Trending