Retencions de 14 kms per entrar a Andorra des de la Seu d'Urgell

En alguns moments els cotxes s'han aturat a la recta d'Adrall i també hi molta afluència de vehicles des de França

Retencions a la Seu d'Urgell aquest dijous.
Retencions a la Seu d'Urgell aquest dijous.
Aquest segon dia de l'any està marcat per les retencions d'entrada a Andorra i per la manca de places d'aparcament al centre de la capital i d'Escaldes-Engordany. La gran part de vehicles accedeixen al país per la frontera hispanoandorrana però també hi ha molt moviment des de França pel Baladrà. La cua, al migdia, anava des de Sant Julià de Lòria a la Seu d'Urgell a la N-145. En total 14 quilòmetres.

A partir del migdia i segons les informacions de Mobilitat hi havia  des de la frontera i fins a la Seu d'Urgell i kms d'entrada a la població de Sant Julià de Lòria. En alguns moments, els vehicles s'aturaven a la recta que hi ha entre la capital de l'Alt Urgell i Adrall.

La gran afluència de vehicles també s'ha notat en els aparcaments més cèntrics i al migdia estaven tots plens com els dos del Fener o el Valira. Al centre la circulació també és molt intensa i especialment a la carretera de l'Obac i a l'avinguda Tarragona en sentit sud.

Entre el 23 de desembre i el 2de gener ja han entrat més de 174.000 vehicles

L'entrada de vehicles ha superat les previsions de Mobilitat que havia calculat l'arribada de 159.000 vehicles, 110.000 dels quals ho havien de fer per la frontera amb Espanya, i els 49.000 restants pel punt de control fronterer del Baladrà. Entre el 23 de desembre i el 2de gener ja han entrat més de 174.000 vehicles, una xifra que supera les previsions. 110.650 vehicles han entrat per la frontera hispanoandorrana i 63.389 per la francondorrana

A la tarda hi ha retencions de sortida amb 3 kms a la frontera francoandorrana i 1 a la del riu Runer. La baixada de pistes origina retencions a les entrades d'Encamp, Canillo i la Massana en sentit sud.

 

 

 

 

 

Comentaris (2)

Trending