Repulsa unànime i contundent per l’agressió masclista soferta a la Fira per una periodista

L’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra o Arran Alt Urgell són alguns dels col·lectius que han reprovat el petó repulsiu que un home va fer a la comunicadora a punt d’entrar en directe

-
-
Diversos col·lectius i centenars de persones a través de les xarxes socials han condemnat de forma unànime i contundent l’agressió masclista soferta per una periodista de l’agència ANA i també d’Andorra Televisió (ATV) mentre cobria la Fira d’Andorra la Vella i quan estava a punt d’entrar en directe a l’informatiu de la televisió pública. les xarxes socials bullen contra l’actitud repulsiva d’un home que suposadament es va voler fer el graciós d’una manera més que barroera.

Va ser la mateixa periodista, experta justament en temes de gènere, qui va voler fer pública l’acció per denunciar una situació del tot intolerable. El fet va succeir ahir, diumenge, al migdia, pocs segons abans que la professional de la comunicació entrés en directe a ATV per informar del desenvolupament del certamen firal de la capital. Sense solta ni volta, i amb un posat i comportament més que deplorable, un home se li acosta i li fa un petó a la galta. I encara quan la periodista li recrimina la seva acció, l’home encara se li acosta amb un somriure, fins que és apartat per una altra dona.

Més tard, i en la mateixa piulada amb què la comunicadora va denunciar l’agressió de què havia estat víctima, identificava l’agressor com a Gerardo Alton-Ortega, un resident al Principat prou conegut en certs àmbits del país. Si des de poc després de fer-se pública l’acció ja van començar a haver-hi reaccions de suport a la periodista, sobretot aquest dilluns s’han multiplicat tant el suport a Tatiana Navarro com la repulsa a l’agressor. Des de l’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra (APCA) fins a Arran Alt Urgell, cadascú amb el seu estil i a la seva manera, s’han solidaritzat amb la comunicadora i han condemnat l’agressió.

 

Des d'aquí la solidarització amb la companya periodista i la condemna ferma i decidida vers l'agressió i l'agressor, i tots aquells comportaments o actituds equiparables.

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending