Visita pastoral de Joan-Enric Vives a Ordino

L’arquebisbe ha iniciat la trobada amb la celebració de la missa de Tots Sants i amb pregàries posteriors a diferents cementiris de la parròquia

Un moment de la missa d'aquest matí.
Un moment de la missa d'aquest matí. BISBAT D'URGELL

L’arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, es troba de visita pastoral a Ordino. Ha aprofitat la jornada de Tot Sants per encetar la visita, que es repeteix una vegada cada set anys, atès que anualment visita una de les parròquies del Principat per trobar-se de primera mà amb la comunitat ciutadana i conèixer-ne els seus neguits i necessitats.

En una jornada tant marcada des del punt de vista litúrgic com Tot Sants, Vives ha encetat la seva visita amb una missa a la parroquial de Sant Corneli i Sant Cebrià. Posteriorment, la missa s’ha celebrat a Sant Martí de la Cortinada, on també s’ha fet una pregària al cementiri. De fet, de precs als difunts se n’han fet en altres cementiris de la parròquia, alhora que s’ha fet una petita processó i el prec del rosari a primera hora d’aquesta tarda.

En els diferents actes religiosos que s’han dut a terme sempre hi ha hagut presència de les autoritats comunals, començant, amb la missa a Sant Corneli, amb l’assistència dels cònsols de la parròquia, Josep Àngel Mortés i Eva Choy.

Etiquetes

Comentaris

Trending